péntek, július 08, 2011

Fesztivál info- SZIN

Nincsenek megjegyzések:
 
2011. július 8. – Két új számmal adta ki újra legutóbbi albumát, így új dalokkal felszerelkezve érkezik a SZINre a Danko Jones. A kanadai banda tizenöt éve zúz a világban tökös rockzenéjével, ami a hollywoodi sztárokat is rajongói közé állította. A Karate kölyökkel és a magyar Ektomorffal is klipet forgató együttes augusztus 26-án, pénteken koncertezik a Szegedi Ifjúsági Napokon. A rock trió koncertjén a SZINesek saját tervezésű fesztiválpólókban bulizhatnak. A négynapos Tisza-parti fesztre vasárnapig éri meg a legjobban bérletet váltani.

A torontói Danko Jones sorsa már hatévesen megpecsételődött, mikor hosszas kérlelés után anyjától egy Kiss albumot kapott. Innen egyenes út vezetett a hivatalos Kiss fanklubba és a rock világába. Az énekes-gitáros ’96-ban megalapította trióját egy dobossal és egy basszerossal. A srácok az akkori indie-rock szcéna szorító korlátait törték át, és zenéjükkel újat teremtettek: egy éhes, harapós, fáradhatatlan oroszlánt, aki a rock végeláthatatlan birodalmának királya lett. A Danko Jones mára fogalom, ami egyet jelent a több tízezernyi rajongónak, köztük a Gyűrűk ura filmekből is ismert Elijah Woodnak, az egyik klipjükben is szereplő Karate kölyök Ralph Macchionak vagy a rocklegenda Lemmy Kilmisternek: ütős, energikus rockzenét, egyedi koncertélményt, és olyan felejthetetlen dalokat, mint a Cadillac, az I Think Bad Thoughts vagy a First date.

A torontói hármas, akinek feje nemrég a magyar Ektomorffal csinált közös számot, júniusban újra kiadta legutóbbi albumát, a Below the beltet, amit a rockrajongók két új számmal feltuningolva vásárolhatnak meg, a SZINre érkező fesztiválozók pedig élőben is meghallgathatnak majd a szegedi Tisza-parton augusztusban.
Vasárnapig a legjobb

A tökéletes fesztiválélményhez az első osztályú zenék mellett a passzoló fesztiválszerelés is hozzátartozik. Aki igazán személyre szabott cuccban bulizna, most megtervezheti a neki tetsző SZINes pólót, ami a fesztivál hivatalos viselete is lehet. Hamarosan pólótervező pályázat indul a SZIN Facebook-oldalán, amire bárki jelentkezhet, aki kreativitását megvillantaná az országnak.

A beérkezett pályaműveket a Magashegyi Underground alapítója, Fodor Máriusz, a legnépszerűbb bagoly, Sanyi, valamint a fesztiválpóló-felelős Ricz Géza zsűrizi, de a legjobb három kiválasztásában a SZIN online közössége is részt vesz. A nyertesek, amellett, hogy megvalósult terveiket viszontláthatják a fesztiválozókon, belépőket is nyerhetnek a Tisza-parti nyárzáróra. A pályázat részletei hamarosan a SZIN Facebook-oldalán.

De a bérletvásárlással nem érdemes semmire várni: július 10-ig, vasárnapig elővételben, mindössze 13.900 forintért lehet belépőt váltani a négynapos szegedi fesztiválra.

Jegyek online és mobillal:
http://szin.org/content/jegyinformacio

Program, infó:
http://szin.org/
SZIN a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff