kedd, november 22, 2011

2012-ben Velencére költözik az EFOTT!

Nincsenek megjegyzések:
 
Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között! A legnagyobb magyar zenekarok, a hamisítatlan EFOTT-hangulat és a változatos kulturális- és sportprogramok évtizedek óta adottak, ehhez társulnak hozzá jövőre a Velencei-tó remek természeti adottságai valamint a házigazda Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kreatív csapata. Így a következő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója garantáltan felejthetetlen lesz!
Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) hazánk legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja, amely az elmúlt két évben folyamatosan látogatócsúcsot döntött. Pécs-Orfűre és Szolnokra is közel hetvenezren látogattak el. Az 1976 óta vándorló, folyamatosan bővülő hallgatói rendezvény jövő nyáron egy kiváló környezeti adottságokkal rendelkező helyszínre, Velencére költözik.
Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák: wakeboard, kosárlabda, strandfoci,tenisz, röplabda, valamint túra- és sárkányhajózási lehetőségek. A fesztivál területén, azaz Velencei Vízi Várban minden eddiginél több sportolási lehetőség várja a látogatókat, így a 2012-es EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport.

A 2011-es EFOTT képei
A következő EFOTT-on is a legnagyobb hazai előadók zenéjére szórakozhatnak a hallgatók, s a szervezők annyit elárulnak, hogy jövőre sem lesz hiány a meglepetésekben és a rendhagyó,különleges, kizárólag a fesztiválra szervezett produkciókban.
A házigazda felsőoktatási intézmény a számos kulturális hagyománnyal rendelkező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, amelynek Egyetemi Hallgatói Képviselete mindent megtesz azért, hogy felejthetetlenné tegyék hallgatótársaiknak a 2012-es fesztivált.
A djuice névadó támogatóként jövőre is hozzájárul a fesztivál programjaihoz és magas színvonalához. A TakarékPont, Rauch Hungária és Heineken Hungária pedig főtámogatóként lesz jelen Velencén.
Az EFOTT 2012. július 3-8. között hazánk második legnagyobb tavát változtatja a nyár legnagyobb bulihelyszínévé!
Karácsonyra is ajándékozhatunk már EFOTT-hetijegyet! December 1-től 11990 Ft-os kedvezményes áron kapható a heti bérlet.

EFOTT – csak szabadon…
(Forrás: Red Lemon Média)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff