hétfő, június 17, 2013

Mit lehet csinálni napközben az EFOTT-on?

Nincsenek megjegyzések:
 



Ez a fesztivál nem csak a bagoly típusúaknak kedvez, nappal is bőven van mivel elfoglalni magunkat. Nézzük, mi mindent kínál az EFOTT június 25-30 között napközben, Zánkán.
Kultúra és nevetés. A színházi előadások és filmvetítések idén sem maradnak el, jókedvre pedig délutánonként a Rauch Arénát birtokba vevő stand up-os nagyágyúk hangolnak. Aranyosi Péter, Kiss Ádám, Hajdú Balázs és Beliczai Balázs előadásait követően a slam poetry képviselői rímbe szedett történeteikkel szórakoztatják a nagyérdeműt.

Party-hajón klappolnak a párok. Akik úgy érzik itt az idő, hogy megpecsételjék kapcsolatukat, a klapp.hu babzsákokkal színesített hajó standján Klappatya vezényletével egybekelhetnek. A pár a „házas életet” egyenesen egy közös vízi szórakozással, az Amerikában már népszerű blobbinggal kezdheti, amelyet egy hatalmas felfújható zsákon (blob) játszanak. A pár egyik tagja egy trambulinról ráugrik a vízen úszó blob alatta lévő felére, így az ellentétes oldalon ülő ember a vízbe repül.


Hajnalig tartó hepaj a csárdában. Az idei EFOTT egyik nagy újdonsága a fesztiválcsárda lesz. A Csík Zenekar Kossuth-díjas brácsása, Kunos Tamás által összeállított programok között lesz folk kocsma, énektanítás, hazai ételek és borok kóstolója, a táncos lábúak pedig akár hajnalig is rophatják.

A pasi az űrbe megy. Igazi pasis programokkal készül idén is az AXE. A hűsölésre vágyókat zuhanyzásra invitálják a bikinis lányok, a bátor vásárlók katapultból repülhetnek ki, de az igazán merészek akár az űrprogramhoz is csatlakozhatnak. Az EFOTT űrpróbái során a résztvevők, WII Space Camp játékban küzdhetnek meg, majd erejüket összemérhetik űrkalapács segítségével is. A legügyesebbek akár az orlandói Space Camp-be is eljuthatnak.

 
Négy nagy sátor, egy színpad. Közel kilencven civil szervezet képviselteti magát a fesztivál Civil Terén. A színpadon a tudatos étkezéssel kapcsolatos előadásoktól kezdve, az Európa Twisteren át egészen a sportos kerekasztal beszélgetésekig, számos program közül válogathat az érdeklődő.


Az EFOTT színes palettájáról nem hiányozhat a sport sem, így nemcsak a kikapcsolódás, de az aktív pihenés is garantált a fesztiválozás alatt – a SportPont Program szervezői több mint 30 sportágról gondoskodnak a helyszínen.

Unatkozásra nem lesz hát idő, de bizonyára nem is azért megy fesztiválozni az ember.

EFOTT – Csak szabadon…
Fotók: BME Kármán Fotókör

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff