kedd, szeptember 03, 2013

Akik idén nagyot alakítottak: Brains

Nincsenek megjegyzések:
 

Idén nagyot tarolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett, a nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csinálnak közös bulikat és klippet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én – kedden – 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon. 
A zenekart 16 éve alapították és a Brains nevet is ekkor találták ki, de a mai végleges formáció kb. 3-4 éve alakult ki. Kéri Andris – Colombo –, a csapat frontembere is akkor csatlakozott a jelenlegi felálláshoz. Ugyancsak ekkor kezdték kialakítani a változatos hangzásvilágot, azaz drum and bass-, braekbeat-, elektro- és raggae dallamok keverékét. Innen datálható a Brains országos ismeretsége, belföldön és külföldön egyaránt.
brains
További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd awww.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és persze csatlakozz awww.facebook.com/egyeteminapok klubhoz is! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában.
Amit pedig nem szabad elfelejteni: a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 17-én 22:30-tól a Nagyszínpadon a Brains!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff