péntek, október 04, 2013

Kirúgták állásából a TAG-ot

Nincsenek megjegyzések:
 

A Rézangyal már keresi a TAG utódját, akinek azért fizetnek fél éven keresztül, hogy bulizzon!

Fél év királyság után a Rézangyal kirúgta állásából a TAG-ot, aki utolsó „munkanapjára” illegál bulit szervezett a régi Zöld Pardon területére. Bár Szemző Áron tökéletesen ellátta munkakörét: partikat szervezett, ott volt minden buliban, a fesztiválok backstage-eiben lógott, amikor épp nem csajozott, facebookozott és nem utolsó sorban csapolta a pálinkát, mégis elbúcsúztak tőle, mert szerződése csak fél évre szólt. A Rézangyal rögtön el is kezdte keresni Áron utódját, aki elődjéhez hasonlóan azért kapja majd a havi fizetést, pálinkát, hírnevet és egy belvárosi lakást, hogy éjjel-nappal bulizzon.


Fél évvel ezelőtt a Rézangyal kft. különleges állásajánlatot adott fel, hogy megtalálja az ország legtehetségesebb partiarcát, aki az éjszakában, bulizás közben népszerűsíti a pálinkát.  A több száz jelentkező közül Szemző Áron szervezte a próbamunkának minősülő legnagyobb partit, így ő kapta meg a legmenőbb állást havi fizetésért, telefonért, pálinkáért, hírnévért és egy belvárosi lakásért. A szerződés azonban úgy szólt, hogy fél év után kirúgják. Ez most meg is történt, mégpedig egy emlékezetes záróbulin, egy illegál partin, ahol közel 1000 fő bulizott a külföldi és hazai dj-k szettjeire.

„Nem csak, hogy ott voltam minden fesztiválon, de a legnagyobbakon saját színpadom is volt. Elképesztő érzés volt látni, hogy sokszor inkább nálam buliztak az emberek, ahelyett, hogy a külföldi fellépő partijára mentek volna. Az meg, hogy több mint 100 lánynak fogtam meg a mellét fél év alatt, sokszor úgy, hogy ők kérték, még királyabbá tette a melót. Annak köszönhetően, hogy én voltam a TAG” öt állásajánlatot is kaptam, úgyhogy azt hiszem, sínen vagyok” – foglalta össze Áron a félé év királyság eredményét - foglalta össze Áron a félé év királyság eredményét.

A következő TAG-ot hasonló feltételekkel veszi fel a pálinkás cég, s beugró feladatként szintén bulit kell szervezni, melyet a Facebook-on is meg kell hirdetni október 1. és 31. között. A kritériumok pedig így szerepelnek az álláshirdetésen:
Ha bírod a gyűrődést, nem fog ki rajtad az éjszaka, lételemed az önkifejezés és állandóan pörögsz, jelentkezz! Keressük a TAG-ot, Budapest legmenőbb arcát!”

Bővebb információ www.facebook.com/KiAzATAG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff